The Sea inside Me Központ

Belső Tenger Központ

2022.06.19- 06.24 Tanév záró játékos önismereti tábor a Velencei-tó partján :)

Már most eleged van az iskolából?! Fontos számodra a jókedv? Szeretnéd egy kicsit jobban megismerni Önmagad? Van kedved társasozni? És beszélgetni? ... vagy csak pihenni egy csapattal?

Akkor itt a helyed! Miről is van szó?

Helyszín: Pákász Tanya, Vidra Ház (kizárólagos használatú kőház, csak mi leszünk ebben az épületben) - 2484, Agárd, Chernel István utca 54-55.
A Pákász Tanya a Velencei-tó déli partján, a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el. A 5300 m2 gondozott zárt kert közvetlen tóparti kijárattal rendelkezik, így a strandhasználat díja is a tábor árában.

Életkor: 10 -16 éves korig

Érkezés: 2022. június 19. vasárnap  15.00-16.30 óra között, egyénileg.  szobák elfoglalása, játékos ismerkedés, közös tábori szabályok, csoportfoglalkozás, csapatépítés, vacsora

Távozás: 2022. június 24. péntek 14.00-15.00 óra között, egyénileg (délelőtt közös program, táborzárás és ebéd)

Célunk, könnyedén lezárni és elengedni a 2021/2022-es tanévet, kicsit feldolgozni azt, ráhangolódni önmagunkra, közben egymásra is figyelni és barátságokat kötni. Eközben szinte észrevétlenül fejlődik az önismeret, alakul a személyiség. Ezek segítségével magabiztosabbá, sikeresebbé válik a nálunk táborozó. Természetesen az önismereti, szociális kompetencia-fejlesztő tréningen kívül rengeteg fürdésre, társasjátékozásra, kirándulásra, közös főzésre, beszélgetésre, ismerkedésre, szórakozásra is lesz idő.

Ottalvós táborunkkal a kis- és nagykamasz korosztályt célozzuk meg. A lelki egészség kihat a testi tünetekre is, így egészségnövelő szerepe is van. A közös munka során a táborozó gyakorolja azt a helyzetet, amikor a csoport rá figyel, és mindenki kíváncsi a véleményére. 

Majdnem végül, de nem utolsó sorban a táborozók egyedi igényeire reagálva alakítjuk folyamatosan a tábor játékait, a tréning gyakorlatokat, hogy valóban belőlük kiindulva, számukra hasznosan teljen a tábor. Nem egy előre legyártott tematika „véghezvitele” a cél.

Milyen változásokat hoz önismereti és önbizalomnövelő táborunk?

- A táborozó megismeri a saját, eddig rejtve maradt értékeit.

- Megváltozik az Én-képe, amikor egy kisebb csoportban megtapasztalja, hogy ő maga elfogadható, szerethető, tisztelhető személy, ezáltal megtanulja azt is, hogy mások is elfogadhatók, szerethetők, tisztelhetők.

- Gyakorolja a „fontos vagyok” élményét, a dicséret elfogadását.

- A táborban résztvevők, ahhoz kapnak segítséget, hogyan boldoguljanak az iskolával, a tanulással, a jövővel, a társaikkal, és nem utolsó sorban önmagukkal.

Elhelyezés: A Vidra Nagykőház 9 szobájában emeletes ágyas szobákban 30-32 fő elhelyezésére van lehetőség, ám mi nem feltétlenül szeretnénk megtölteni teljes létszámmal, hogy minden gyermek valódi, személyes figyelmet kaphasson tőlünk.
A női, illetve férfi vizes blokkokban 12 zuhanyzó, 5 mosdó, valamint 7 wc található. Az épület 70 m2-es társalgójában csocsó asztal, LCD televízió, valamint társas foglalkozásokhoz asztalok és székek találhatóak. A házban teljesen felszerelt konyha is rendelkezésünkre áll főzőlappal, kávé főzővel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, étkészlettel.
A kertben ping-pong asztal, három épített tűzrakóhely, grillező, valamint egy fedett 60 fős étkező is kényelmünket fogja szolgálni.

Ár: 56.000 Ft, mely tartalmazza a szállást, a strand belépőt, napi 3* étkezést és nassolnivalókat, gyümölcsöt. Az önismereti tréninget, az ahhoz szükséges összes eszközt, külsős programok díját, illetve a végtakarítást

Early Bird kedvezmény: - 4000 Ft (jelentkezés és a teljes tábor díj befizetése 2021.02.28-ig)

Testvérkedvezmény: a 2. gyermek részvételi díjából 5000 Ft kedvezmény

Jelentkezéskor 26.000 Ft-ot kérünk átutalni a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével egyidejűleg, foglaló gyanánt. A jelentkezés véglegesítéséhez a jelentkezési lap és a foglaló együtt szükséges.

A 2. részletet, ami 30.000 Ft legkésőbb 2022. június 10-ig kell majd befizetni. 

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével lehet: jelentkezés

https://forms.gle/mjAHZfquHetq5ua38

 További információk:

0620/5351565

Info@seainsidekozpont.com 

2022. nyár (pontos időpont hamarosan) - Önismereti élménytábor, Diósjenő

 

Helyszín: Börzsöny - Kámor Fogadó, Diósjenő, Ady Endre u. 90.

Ajánlott életkor: 13 - 18 éves (de egyeztetés alapján természetesen fogadunk fiatalabb és idősebb érdeklődőt is)

Érkezés: egyénileg.
Szobák elfoglalása, játékos ismerkedés, közös tábori szabályok,
vacsora, csapatépítés, tábortűz vár ránk

....

Távozás:  egyénileg
(délelőtt közös tréning, kiscsoportos foglalkozások, mentorálás, önismeret, ebéd és táborzáró)

A tréning célja:

önismeret fejlesztés, önbizalom növelés, stresszoldás, szociális kompetencia fejlesztés, játékos tanulás, társasjátékok, szórakozás, pihenés, az iskolai akadályok sikeres teljesítésének előmozdítása, a mindennapokból való kimozdulás.

Elhelyezés:

4 ágyas, saját fürdőszobás zuhanyzós külön bejáratú szobákban (néhány szobánk kis kiülővel is rendelkezik) A tábor helyszínén nagy füves kert, ping-pong asztal, bográcsozó hely áll rendelkezésünkre. A fogadót kizárólagosan mi fogjuk használni, közös nagy étkező, konyha is a mi használatunkban lesz.

Cél, hogy minél többet foglalkozzunk magunkkal és egymással, de nem cél, hogy teljesen kivonuljunk a mindennapokból, így természetesen wifi is van.

Ár: ........, mely tartalmazza a szállás díját, ágynemű használatot, végtakarítást, napi 3* főétkezést és napközbeni nassolnivalót, gyümölcsöt, továbbá az önismereti tréning költségeit és az egyéni mentorálás lehetőségét.

 

Az elmúlt 10 év során nagyon sok tábort szerveztünk és bonyolítottunk le, már számolni sem tudjuk mennyit, de bőven 70 feletti, az biztos. Az egyik kedvenc műfajunk ez. Különösképpen azért, mert mindig nagyon klassz csapat alakul, minden tábor egyedi és megismételhetetlen élmény. 

Táboraink nagyon sok félék. Volt már több kamasz táborunk, ami az osztálykirándulás+ szolgáltatásunkhoz hasonló, csak az ország különböző pontjairól érkeztek a fiatalok és nem jött velük az osztályfőnökük. Életre szóló barátságok és egyre több visszatérő táborozó az eredmény. 

Az utóbbi években megnövekedett az igény, hogy a felnőttekre is gondoljunk, így egyre többször szervezünk szülinapi ottalvós hétvégét, ahol a programot is mi biztosítjuk. Cégek is megkeresnek minket, hogy a csapatépítő tréningjeiket is mi szervezzük tábori feeling keretében, mert jó pár hónapig tudnak töltekezni az ott kapott élményekből.

Igény esetén volt már ismerkedős/párkereső táborunk is. Nagy sikert arattak játékaink és önismereti feladataink. Aki nem nálunk találta meg élete párját, az is hasznos tudásra és kapcsolatokra tett szert. 

Az utóbbi évek nagy slágere a családok közös táboroztatása. Emellett egyre több tábort/hétvégét csinálunk nőknek/anyukáknak, hogy kicsit kimozdulva magukra figyelve feltöltődve lehessenek elég jó anyák, párok. Vannak visszatérő táborozóink is. 

Téged is szeretettel várunk!