The Sea inside Me Központ

Belső Tenger Központ

2021 szeptember 24-25-26 - önismereti élménytábor, Diósjenő

Önismereti őszi élménytréningünkön várunk szeretettel Téged is!

Helyszín: Börzsöny - Kámor Fogadó, Diósjenő, Ady Endre u. 90.

Ajánlott életkor: 11 - 18 éves (de egyeztetés alapján természetesen fogadunk fiatalabb és idősebb érdeklődőt is)

Érkezés: 2021. Szeptember 24. péntek 14.00 órától, egyénileg.
Szobák elfoglalása, játékos ismerkedés, közös tábori szabályok,
vacsora, csapatépítés, tábortűz vár ránk

Szeptember 25. szombat csoport foglalkozások, ha szükséges életkor szerinti bontásban, több kiscsoportban akár. Továbbá egyéni mentorálás, társasjátékos és egyéb programok, közös főzés, sportolás ...stb. (intenzív nap!)

Távozás: 2021. Szeptember 26. Vasárnap 16. 00-tól, egyénileg
(délelőtt közös tréning, kiscsoportos foglalkozások, mentorálás, önismeret, ebéd és táborzáró)

A tréning célja:

önismeret fejlesztés, önbizalom növelés, stresszoldás, szociális kompetencia fejlesztés, játékos tanulás, társasjátékok, szórakozás, pihenés, az iskolai akadályok sikeres teljesítésének előmozdítása, a mindennapokból való kimozdulás.

Elhelyezés:

4 ágyas, saját fürdőszobás zuhanyzós külön bejáratú szobákban (néhány szobánk kis kiülővel is rendelkezik) A tábor helyszínén nagy füves kert, ping-pong asztal, bográcsozó hely áll rendelkezésünkre. A fogadót kizárólagosan mi fogjuk használni, közös nagy étkező, konyha is a mi használatunkban lesz.

Cél, hogy minél többet foglalkozzunk magunkkal és egymással, de nem cél, hogy teljesen kivonuljunk a mindennapokból, így természetesen wifi is van.

Ár: 25.000 Ft, mely tartalmazza 3 napra a szállás díját, ágynemű használatot, végtakarítást, napi 3* főétkezést és napközbeni nassolnivalót, gyümölcsöt, továbbá az önismereti tréning költségeit és az egyéni mentorálás lehetőségét.

Ha érdekel, jelentkezz! A helyek száma korlátozott! Ne maradj le!

Jelentkezési lap itt 

 

BETELT !!! Önismereti ifjúsági tábor - 2021.augusztus 2-6. Hollókő

Helyszín: Panoráma Vendégház - 3176 Hollókő, Kossuth út 249/15. hrsz.

Minimális korhatár: 13 év

Érkezés: 2021. augusztus 2. hétfő 12.00-14.00 óra között, egyénileg. szobák elfoglalása, játékos ismerkedés, közös tábori szabályok, csoportfoglalkozás, csapatépítés, vacsora

Távozás: 2021. augusztus 6. péntek 14.00-tól, egyénileg
(délelőtt közös program, táborzárás és ebéd)

Célunk, rengeteget játszani, egymásra figyelni, miközben szinte észrevétlenül fejlődik az önismeret, alakul a személyiség. Ezek segítségével magabiztosabbá, sikeresebbé válik a fiatal. Természetesen az önismereti, szociális kompetencia-fejlesztő tréningen kívül rengeteg társasjátékozásra, kirándulásra, közös főzésre, beszélgetésre, ismerkedésre, szórakozásra is lesz idő. Ottalvós táborunkkal a kamasz és a fiatal felnőtt korosztályt célozzuk meg. A lelki egészség kihat a testi tünetekre is, így egészségnövelő szerepe is van. A közös munka során a táborozó gyakorolja azt a helyzetet, amikor a csoport rá figyel, és mindenki kíváncsi a véleményére. - Majdnem végül, de nem utolsó sorban a táborozók egyedi igényeire reagálva alakítjuk folyamatosan a tábor játékait, hogy valóban belőlük kiindulva, számukra hasznosan teljen a tábor. Nem egy előre legyártott tematika „véghezvitele” a cél.

Milyen változásokat hoz önismereti és önbizalomnövelő táborunk?

- A táborozó megismeri a saját, eddig rejtve maradt értékeit.
- Megváltozik az Én-képe, amikor egy kisebb csoportban megtapasztalja, hogy ő maga elfogadható, szerethető, tisztelhető személy, ezáltal megtanulja azt is, hogy mások is elfogadhatók, szerethetők, tisztelhetők.
- Gyakorolja a „fontos vagyok” élményét, a dicséret elfogadását.
- A táborban résztvevők, ahhoz kapnak segítséget, hogyan boldoguljanak az iskolával, a tanulással, a jövővel, a társaikkal, és nem utolsó sorban önmagukkal. 


Elhelyezés: Kizárólagos használatú, 2 szintes vendégházban, mely maximális befogadó képessége 18 fő, így családias, kis létszámú tábort tervezünk, hogy ezáltal még több minőségi idő jusson egy-egy fiatalra.

Ár: 45.000 Ft, mely tartalmazza 5 napra a szállás díját, ágynemű használatot, végtakarítást, napi 3* főétkezést és napközbeni nassolnivalót, gyümölcsöt, továbbá az önismereti tréning költségeit. Jelentkezéskor 20.000 Ft-ot kérünk átutalni a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével egyidejűleg, foglaló gyanánt. A jelentkezés véglegesítéséhez a jelentkezési lap és a foglaló együtt szükséges.

A 2. részletet, ami 25.000 Ft legkésőbb 2021. július 15-ig kell majd befizetni.

Kedvezmények:

1. Early Bird kedvezmény: Amennyiben egyösszegben a jelentkezéskor, de legkésőbb 2021.05.15-ig befizeted, akkor 1.000 Ft kedvezménnyel, 44.000 Ft-ért vehetsz részt a táborban.

2. Testvérkedvezmény: - 10 % kedvezmény (- 4.500 Ft) a 2. fiatal tábori költségeiből.

A fenti két kedvezmények ráadásul összevonható!

Jelentkezni a szabad helyek erejéig az info@seainsidekozpont.com címen, vagy az alábbi űrlap segítségével lehet: 
Jelentkezési űrlap

További részletek, kérdések esetén várjuk hívását:
20/5351565

Az elmúlt 10 év során nagyon sok tábort szerveztünk és bonyolítottunk le, már számolni sem tudjuk mennyit, de bőven 70 feletti, az biztos. Az egyik kedvenc műfajunk ez. Különösképpen azért, mert mindig nagyon klassz csapat alakul, minden tábor egyedi és megismételhetetlen élmény. 

Táboraink nagyon sok félék. Volt már több kamasz táborunk, ami az osztálykirándulás+ szolgáltatásunkhoz hasonló, csak az ország különböző pontjairól érkeztek a fiatalok és nem jött velük az osztályfőnökük. Életre szóló barátságok és egyre több visszatérő táborozó az eredmény. 

Az utóbbi években megnövekedett az igény, hogy a felnőttekre is gondoljunk, így egyre többször szervezünk szülinapi ottalvós hétvégét, ahol a programot is mi biztosítjuk. Cégek is megkeresnek minket, hogy a csapatépítő tréningjeiket is mi szervezzük tábori feeling keretében, mert jó pár hónapig tudnak töltekezni az ott kapott élményekből.

Igény esetén volt már ismerkedős/párkereső táborunk is. Nagy sikert arattak játékaink és önismereti feladataink. Aki nem nálunk találta meg élete párját, az is hasznos tudásra és kapcsolatokra tett szert. 

Az utóbbi évek nagy slágere a családok közös táboroztatása. Emellett egyre több tábort/hétvégét csinálunk nőknek/anyukáknak, hogy kicsit kimozdulva magukra figyelve feltöltődve lehessenek elég jó anyák, párok. Vannak visszatérő táborozóink is. 

Téged is szeretettel várunk!