The Sea inside Me Központ

Belső Tenger Központ

Osztálykirándulás szervezés és annak teljeskörű lebonyolítása

A VÍRUS HELYZET MIATT JELENLEG NEM SZERVEZÜNK KIRÁNDULÁST! REMÉNYEINK SZERINT 2021 Áprilistól újra tudunk Veletek kirándulni, csapatot építeni. 

 

Ha szeretnél gyermekednek/osztályodnak egy igazán tartalmas, élményekkel teli osztálykirándulást, akkor jó helyen jársz.

Mitől osztálykirándulás+?
1. Neked osztályfőnökként/szülőként nincs dolgod a szervezéssel, ezt levesszük a válladról, több bejáratott helyszínnel van kapcsolatunk, így az adott osztály igényeire reagálva foglaljuk le helyetted a megfelelő szállást.
2. Az osztálykirándulás teljes programkínálatát összeállítjuk, annak megfelelően ami Nektek az igényetek. Ezt előre, már a szerződéskötéskor átbeszéljük)
3. Az étkezéssel sem kell bajlódj: megrendeljük, elkészítjük, megfőzzük, mely folyamatokban a gyerekek/fiatalok is részt vesznek velünk.
4. A programok nem csak a már megszokott elemeket tartalmazzák, sőt. Kifejezett célunk a csapatépítés, a szociális-kompetencia fejlesztés, az önismeret, mindezt élménypedagógiai módszerekkel, saját eszközkészlettel.

Célcsoport:
Általános iskola 5.-8. osztály
Középiskola

Szervező:
Balázs Boglárka

Osztálykirándulást vezető trénerek:
Balázs Boglárka, Molnár Ádám

Megbízásokat az ország egész területéről fogadunk, telefonon, e-mailen vagy személyesen egyeztetett igények alapján pár napon belül küldjük egyedi árajánlatunkat.