The Sea inside Me Központ

Belső Tenger Központ

Társasjáték klub

A VÍRUS OKOZTA ÁTMENETI IDŐSZAKBAN SZÜNETEL A TÁRSASJÁTÉK KLUBUNK, ÁM HELYETTE EGY-EGY ALKALMAS JÁTÉKOS ONLINE CSOPORTTAL JELENTKEZÜNK! FACEBOOK OLDALUNKON AZ AKTUÁLIS WORKSHOP RÉSZLETEI!

A játék, mint olyan alapvető szükéglete minden embernek, szinte már újszülött korunktól kezdődően. A társasjáték ennél több, fontos szocializációs, fejlesztő hatásán kívül barátságok összehozója és egy remek időtöltés.

A Központunkban eddig eseti jelleggel tartottunk játékos délutánokat, de úgy tűnik felmerült az igény, hogy legyen egy rendszeres társasjáték klubunk, ahol gyerekek, felnőttek, családok tudnak együtt játszani. A repertoárunkban számos társasjáték megtalálható, melyeket alkalomról alkalomra cserélünk, hogy minél több mindent kipróbálhassunk együtt. Igény esetén át is beszéljük együtt a megélt tapasztalatokat, élményeket. Igy a játék örömén felül jobban megismerhetik a résztvevők saját magukat, fejlődik a kudarctűrő képességük, alakul a kooperációs készségük, fejlődik a logikai gondolkodásmódjuk és nem utolsó sorban a szociális-kompetenciáik, kommunikációjuk is fejlődik. Ez mind elengedhetetlen készség a jó iskolai teljesítményhez, a beilleszkedéshez. Természetesen felnőttek esetében is sok pozitív hozadéka lehet az együtt töltött időnek, közös játéknak.

Helyszín: The Sea inside Me Központ, 1098, Budapest, Dési Huber utca 21

Időpont: 2 hetente péntekenként
A vírus helyzetre való tekintettel szünetel társasjáték klubunk, reményeink szerint 2021 május 10. után újra indulhatunk. 

Minimális létszám: 5 fő

Jelentkezés: a kapcsolat űrlapon keresztül, megfelelő időpont és életkor megjelölése mellett

Amennyiben nagyon sok jelentkező lenne, úgy természetesen több csoportot is indítunk!

Kamasz csoportjaink

Célunk, hogy játékosan, szórakozva fejlesszük kommunikációdat, önbizalmadat, megtaláld magad a nagyvilágban, legyen sikerélményed, kevésbé legyél stresszes és kiegyensúlyozottabbá válj. Tudjuk, hogy ez egy nehéz korszak, ilyenkor a szüleiddel sem egyszerű és a környezeted többi tagjával sem. Beszéljük át együtt, hogy könnyebb legyen mindenkinek.


Fontos, hogy a program során elindul Benned egy folyamat, sok mindenre rájössz, megismered magadat, a határaidat, nő az önbizalmad, sok minden körülötted és benned zajló érzés a helyére kerül. Könnyebben fogsz boldogulni a mindennapokban. 

Szeretettel várunk, ha elmúltál 12 éves

Csoportjainkat életkor szerint bontjuk. Az aktuálisan induló kurzusokról a facebook oldalunkon tájékozódhattok.

Helyszín: 1098, Budapest, Dési Huber utca 21

Időpontok: A vírus helyzetre való tekintettel személyes csoportjainkat szübeteltetjük, reményeink szerint 2021 május 10. után újra indulhatunk. Addig is kövessétek Facebook oldalunkat az aktualitásokért, illetve az online csoportjaink kapcsán is.

A csoport minimum 4 fő esetén indul, maximum létszám: 10 fő

Vezeti: Balázs Boglárka és Molnár Ádám

Jelentkezés: e-mailben, telefonon vagy a kapcsolatok menüben található űrlapon

Budapesten, Pest megyében és Fejér megyében...

...házhoz visszük csoport foglalkozásainkat.